Aanbodformulier

Je gegevens
Vul een bedrijfsnaam in.
Vul je naam in.
Vul je naam in.
Vul een (geldig) e-mailadres in.
Vul een telefoonnummer in.
Geef aan hoe je ons gevonden hebt.
Stel je eigen website of webshop samen

In 3 stappen weet je wat een GraagGoedOnline.nl site of shop kost. Vervolgens kun je dit aanbod vrijblijvend naar je mailen waarmee je 50% op de opstartkosten bespaart! Ook goed om te weten:

  • Bij alle pakketten is het maken van de website o.b.v. een persoonlijk intakegesprek inbegrepen want dat is waar GraagGoedOnline.nl zich onderscheidt van bedrijven als Wix, Strato of Jimdo waar je alles zelf moet doen.
  • Maar daar blijft het niet bij! Ook ná oplevering zorgen we dat je website altijd 'van nu' blijft voor dat vaste lage bedrag per maand. Past Google haar algoritmes aan, dan passen wij jouw website daar op aan. Zijn websites op horlogeformaat de nieuwste trend? Wij zorgen voor een perfecte weergave! De maandprijs is all-in, dat betekent inclusief hosting en e-mail, onderhoud van de website software en support (zowel telefonisch als per e-mail).
  • Bij alle pakketten is een webshop standaard inbegrepen, dus als je kiest voor een website kun je later altijd een webshop starten!
    • Niet inbegrepen is het plaatsen (ook niet de eerste keer) en beheren van je webshop producten, dit kun je zelf het beste, we helpen je bijvoorbeeld wel met productteksten bij het GO ONTZORG pakket.
Stap 1: kies je pakket wijzig
Stap 2: kies je betaaltermijn wijzig
Stap 3: extra mogelijkheden wijzig
Jouw aanbod
Eenmalige kosten
Maandelijkse kosten
Jaarlijkse kosten
Bespaar NU!
Stuur dit aanbod naar mijn e-mail en ik ontvang direct 50% korting op de opstartkosten.
Geef aan dat je geen robot bent.
Invalid Input
Naar boven

Volg ons

© 2008-2019 GraagGoedOnline.nl B.V. - Algemene voorwaarden - Sitemap